Οι υπηρεσίες μας

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που δημιουργήθηκε από τις κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών και ξενοδοχείων στα 40 και πλέον έτη δραστηριοποίησης.

Εργαλεία ανταλλακτικά

Υδραυλικά εξαρτήματα

Συστήματα Θέρμανσης

Είδη υγιεινής

Χρώματα

Θερμοσίφωνα, μπόιλερ

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που δημιουργήθηκε από τις κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών και ξενοδοχείων στα 40 και πλέον έτη δραστηριοποίησης στο χώρο των κατασκευών μας οδήγησε στην έναρξη της λειτουργίας ενός εμπορικού καταστήματος όπου ο ιδιώτης αλλά και ο επαγγελματίας μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει.

Από το 2006 η επιχείρηση Κωνσταντάρας Π. & Υιός ΟΕ λειτουργεί στο Λιμένα της Θάσου . Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από υδραυλικά εξαρτήματα ολοκληρωμένων συστημάτων ppr του γνωστού οίκου aquatherm, εξαρτήματα σύσφιξης και πρεσσαριστά πολυστρωματικής αλουμινίου, σύστημα προμονωμένων και μη σωλήνων ύδρευσης & θέρμανσης rautitan flex σύνδεσης με Δακτυλίδια (Schiebehülse), πλήρης γκάμα ορειχάλκινων εξαρτημάτων με πιστοποίηση για πόσιμο νερό, εξαρτήματα χαλκού και γαλβανιζέ. Πλήρης σύστημα σωλήνων αποχέτευσης pvc-u & pp.

Σύστημα ενδοδαπέδιας rehau.

Ακόμη μπορείτε να βρείτε είδη υγιεινής & μπαταρίες όπως tece, geberit, spek, kariba, fiore, ferro, grohe κ.α.

Πλακίδια γνωστών οίκων.

Χρώματα για κάθε επιφάνεια και όλες τις ανάγκες

Θερμοσίφωνα, μπόιλερ σε όλες τις χωρητικότητες πιστοποιημένη ποιότητα.

Τα περισσότερα υλικά υποστηρίζονται πλήρως από ανταλλακτικά.

Οδηγός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη – ιδιώτη και επαγγελματία. Έχουμε την γνώση και κατάρτιση στο να δώσουμε λύσεις, ώστε ο πελάτης να προμηθευτεί το “κατάλληλο” προϊόν. Η ποικιλία των ειδών μας συνεχώς αυξάνεται και ανανεώνεται σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε περίπτωση χωριστά. Είμαστε πάντα σε εγρήγορση και προσπαθούμε να καλύπτουμε τις περισσότερες, αν όχι όλες τις ανάγκες με νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες.

Ο προγραμματισμός μας από την λήψη των παραγγελιών έως και την παράδοση των εμπορευμάτων χαρακτηρίζεται από πλήρη οργάνωση και επαγγελματισμό.

Απευθυνόμαστε σε

Δείτε εδώ
μερικά από τα προϊόντα μας