Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Alubuild

Δουλεύοντας επάνω στο αλουμίνιο από το 1992, εχουμε την εμπειρία να σας προτείνουμε το καλύτερο για εσάς και να κατασκευάσουμε κάθε αρχιτεκτονικο σχέδιο που επιθυμείτε.

Με την εμπειρια μας επανω στην κατασκευή, καθως και με την ποιοτητα των υλικων που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα συστήματα αλουμινίου που θα σας παραδώσουμε.

Σε εμάς θα βρείτε πιστοποιημένα κουφώματα αλουμινίου, χωρίσματα γραφείου, πέργκολες, πετάσματα, σε πάρα πολλές αποχρώσεις και με την εγγύηση της εταιρείας μας.

Σας επισκεπτόμαστε και με την βοήθεια του τεχνικού μας βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας.

Είμαστε κοντά σας και μετά την παράδωση του έργου για κάθε επισκευή και συντήρηση.

0 +
Χρόνια επιτυχίας

Συνέπεια

Επαγγελματισμός

Υψηλής Ποιότητας
Υλικά & Εργαλεία

Ευρωπαϊκά Πρότυπα
Ποιότητας

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα της επιχείρησης στηρίζεται πάνω σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ένα προσωπικό στοίχημα που στηρίζεται στην εμπειρία, στην εξειδίκευση αλλά και στην ασφάλεια. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και εργαλεία μας διαθέτουν πιστοποίηση ασφαλείας, ενώ σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, αλλά και τη συνέπεια που διέπουν το προσωπικό μας, μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάθε ανάγκη σας θα έρθει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλα μας τα προϊόντα συνάδουν με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας, ενώ αποστολή μας είναι να είμαστε εκεί για κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη που μας χρειάζεται.